Νέα

Ξεκίνησε και φέτος το “ΕΝ ΠΛΩ 2024” από τον ΠΟΦΣ στο Ηράκλειο Κρήτης

Όπως κάθε χρόνο εδώ και επτά χρόνια, έτσι και φέτος συνεπής πάντα στο ραντεβού τους, οι φίλοι από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών ξεκίνησαν την έκθεση “ΕΝ ΠΛΩ 2024”.

Από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί για 7η φορά στο Ηράκλειο το τετραήμερο Έκθεσης ναυτιλιακών και άλλων ειδών, αλλά και διαφόρων εκδηλώσεων με σκοπό την διασκέδαση αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα.

Το 7ο “ΕΝ ΠΛΩ 2024” οργανώνεται από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου και τελεί υπό την εποπτεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Με κύριο συστατικό την αγάπη όλων μας για την θάλασσα το ΕΝ ΠΛΩ είναι για εμάς μία γιορτή. Η γιορτή της Θάλασσας.

Το τετραήμερο αυτό έχει σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία του προβλήτα του Μικρού Κούλε θα γίνει έκθεση σκαφών, αυτοκινήτων, μηχανών και συναφών προϊόντων, ενώ στη θάλασσα θα γίνουν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη, επίδειξη διάσωσης της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και αρκετές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες των εκδηλώσεων και όλα αυτά φυσικά εντελώς δωρεάν.