Νέα

Μια σημαντική πρωτοβουλία από τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών προς τον Σύλλογο «Φλόγα»

Έναν κουμπαρά με χρήματα παρέδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών την περασμένη εβδομάδα στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Η συλλογή των χρημάτων έγινε στην ετήσια εκδήλωση «Γαμοπιλαφιάδα» του Συλλόγου Φουσκωτών Σκαφών Χανίων, με πρωτοβουλία του ΟΦΣΕ, στις αρχές Φεβρουαρίου 2023 και την δράση υποστήριξαν όλα τα μέλη των συλλόγων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΜΟΦΣ κ. Γιάννης Σουάνης, μαζί με την Γ.Γ. κα. Κρίστη Δούνια και τον Γ.Γ. του ΟΦΣΕ κ. Αχχιλέα Χατζή, παρέδωσαν τον κουμπαρά στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα» κα. Μαρία Τρυφωνίδη.

Ο κ. Σουάνης σημείωσε ότι ο κουμπαράς αποτελεί μια μικρή συνεισφορά ώστε να ενισχυθεί το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η «Φλόγα» στα παιδιά με καρκίνο και δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η προσφορά της ΕΟΜΟΦΣ και στο μέλλον. Ενώ ευχαρίστησε θερμά τα μέλη των ομίλων που συμμετείχαν στην συλλογή των χρημάτων: Τον ΟΦΣΕ για την πρωτοβουλία, καθώς και τους Ομίλους Φουσκωτών Σκαφών ΙΑΣΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΟΣ, ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ, ΣΥΡΟΥ, ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ΧΙΟΥ, ΛΕΡΙΑΚΟΣ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ και ΧΑΝΙΩΝ.

Από την πλευρά της η κυρία Μαρία Τρυφωνίδη ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της ΕΟΜΟΦΣ και σημείωσε ότι θα είναι μεγάλη χαρά για την «Φλόγα» να έχει την στήριξη της στο μέλλον.

Λίγα λόγια για την «Φλόγα»

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Η Φλόγα είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σήμερα η Φλόγα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Η αποστολή της είναι να συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, να αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους και να στηρίζουν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους να υποστηρίξετε το έργο της στην ιστοσελίδα: https://www.floga.org.gr/.