Λ.Φ.Σ. ΙΑΣΩΝ

Η Λέσχη φουσκωτών σκαφών ΙΑΣΩΝ, είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 1989 από μια παρέα φίλων που αγαπούσαν τη θάλασσα, το φουσκωτό σκάφος και τα ταξίδια και με ιερές και απαράβατες αρχές, τη φιλία και τη ναυτοσύνη.

Με την αυστηρή ευχή των ιδρυτών να μείνει ο ΙΑΣΟΝΑΣ μακριά από τις μικρότητες που δυναστεύουν την καθημερινή μας ζωή, μακριά από κάθε έννοια συμφέροντος φιλοδοξίας και έπαρσης, με βοήθεια την άδολη φιλία μεταξύ των μελών μας και την μεγάλη μας αγάπη για τη θάλασσα, είμαστε περήφανοι που όλο αυτό τον καιρό, παρότι δεν ήταν πάντα εύκολο, κρατήσαμε την πορεία μας σωστά.

Αν λοιπόν είσαι και εσύ φίλος της θάλασσας, των ταξιδιών και του φουσκωτού σκάφους και νομίζεις ότι οι αρχές της λέσχης μας σου ταιριάζουν, μπορείς να μας επισκεφθείς στο εντευκτήριο μας στον Άγιο Δημήτριο, οδός Αγίου Δημητρίου 263 για να μάθεις περισσότερα για τον ΙΑΣΟΝΑ και τις δραστηριότητές μας.

Εκεί συναντιόμαστε κάθε Παρασκευή βράδυ (21:00-24:00) για παρέα και συζήτηση. Στον ίδιο χώρο διοργανώνουμε συχνά και άλλες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, διαλέξεις αλλά και βραδιές κεφιού και διασκέδασης.

Διοικητικό συμβούλιο

Πρόεδρος: Βαγγέλης Αρβανίτης

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κυριακόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Κρίστη Δούνια

Ταμίας: Γιώργος Χαμηλοθώρης

Έφορος Εντευκτηρίου: Χριστίνα Δήμου

Αν. Μέλος: Μπάμπης Γιαντιζόγλου

Αν. Μέλος: Δάκης Κανελόπουλος

Εκπρόσωποι ΕΟΜΟΦΣ: Περικλής Μανιατόπουλος, Βαγγέλης Αρβανίτης