ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ νεο LOGO                                                                    Ηράκλειο  Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

 

ΑΠΟ:  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ‘ΕΝ ΠΛΩ’ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ

              ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

Ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Π.Ο.Φ.Σ.) συμμετείχε δυναμικά στην ‘εν πλω’ διαμαρτυρία που έγινε στα ιστορικά Σφακιά την Κυριακή το μεσημέρι 27 Απριλίου 2014.

Για άλλη μια φορά ο Π.Ο.Φ.Σ. μπροστά στον κίνδυνο πρόκλησης εκτεταμένης οικολογικής καταστροφής στη Μεσόγειο κατά τη διαδικασία μεταφοράς και εξουδετέρωσης (υδρόλυσης) των Συριακών χημικών όπλων στην καρδιά της κλειστής θάλασσας της Μεσογείου έδωσε το παρόν με πολλά σκάφη, τα πληρώματα τους, μέλη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης αλλά και πολλούς φίλους που ήθελαν να συμπαρασταθούν σε αυτή την εν πλω διαμαρτυρία.

 Τα φουσκωτά σκάφη ξεκίνησαν από το Ηράκλειο και μεταφέρθηκαν με τρέιλορ στα Σφακιά όπου έπεσαν στην θάλασσα και μαζί με τα υπόλοιπα σκάφη συμμετείχαν στην δημιουργία αλυσίδας σκάφων. Ο καιρός ήταν αρχικά βροχερός με έντονα καιρικά φαινόμενα, αέρα ισχυρό και θάλασσα κυματώδης ενώ τα σκάφη έπλευσαν μεταξύ Γαύδου και Σφακίων με κεντρικό άξονα το καράβι της ΑΝΕΝΔΥΚ ‘Δασκαλογιάννης’ από την 13.00 το μεσημέρι έως και τις 15.00.

Η συμμετοχή στην εν πλω διαμαρτυρία αυτή είναι η  3η (μετά τη συμμετοχή στο ΑΡΚΑΔΙ, και την οργάνωση της ΠΟΡΕΙΑΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο κέντρο του Ηρακλείου) μιας σειράς δράσεων που έχει προγραμματίσει ο Παγκρήτιος Ο.Φ.Σ. για το θέμα των χημικών. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις όποιες δράσεις ακολουθήσουν ακόμα πιο έντονα ακόμα πιο δυναμικά μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση

Για τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Γιαβρίδης

Τηλ. Επικ.  6944-201200

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (11) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (10) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (9) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (8) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (7) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (6) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (5) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (4) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (3) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (2) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ συμμετοχη στη διαμαρτυρια για χημικά στα Σφακιά (1)

 

Posted in Ανακοινωσεις Ομιλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *