ΝΑΥΤΙΛΟΣ-ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-13-2014

 

 
ΝΑΥΤΙΛΟΣ Ανακοίνωση ΑΡ.06/2014Μοσχάτο, Παρασκεύη 13.06.2014

 

Δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014 στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στους Ομίλους, Μέλη της Ομοσπονδίας, μία από τις προτάσεις του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ήταν η διοργάνωση μίας εκστρατείας Αγάπης και Προσφοράς όλων των Ομίλων, σε κάποιο ίδρυμα της Σύρου κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στο νησί από τις 20 έως 22 Ιουνίου 2014.

 

Η Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. σε συνεργασία με τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, ανακοίνωσαν τις ανάγκες της Στέγης Ανηλίκων Σύρου, σε όλους τους Ομίλους, Μέλη της Ομοσπονδίας.

Με την ευκαιρία αυτή η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», δείχνοντας συνέπεια στην δράση για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, οργανώνει την δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, σε συνδυασμό με την δυναμική παρουσία της Λέσχης στην Πανελλήνια Συνάντηση, θα επισκευθεί την Στέγη Ανηλίκων Σύρου όπου θα παραδώσει τα εφόδια (εμφιαλωμένα νερά, τρόφημα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη καθαριότητας, προσωπικά είδη υγιεινής, κρεβάτια με στρώματα, γραφική ύλη, πάνες, ρούχα, παπούτσια για ολα τα παιδιά κλπ).

Πρέπει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή, δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των Χορηγών μας οι οποίοι έδειξαν άμεσα και με ευχαρίστηση στο κάλεσμα μας, την ευαισθησία τους αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο, προς την Στέγη Ανηλίκων Σύρου.

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, Super Market Σκλαβενίτη, Κωτσόβολος, Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου, Κρόνος, FAMOUS shoesstores, OpenFASHION, Μάζης Eταιρεία Mεταφορών, BlueStarFerries, AlphaTV – χορηγός επικοινωνίας

 

                                                 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ                                             ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ

 

Για περισσότερα: www.nautilus-ribclub.gr

Σελιδα 1 από 1

Posted in Ανακοινωσεις Ομιλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *