Ιάσων

Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών ΙΑΣΩΝ (Μέλος Ομοσπονδίας)

ΙΑΣΩΝΗ Λέσχη φουσκωτών σκαφών ΙΑΣΩΝ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1989 από μια παρέα φίλων που αγαπούσαν τη θάλασσα, το φουσκωτό σκάφος και τα ταξίδια και με ιερές και απαράβατες αρχές τη φιλία και τη ναυτοσύνη.

Στα χρόνια που περνούν από τότε, αυτή η παρέα της θάλασσας μεγαλώνει και με κάθε νέο ταξίδι οι δεσμοί φιλίας των μελών μας γίνονται πιο στενοί και δυνατοί και μεταφέρονται και στην υπόλοιπη ζωή μας. Μαζί με τις οικογένειές μας οργώνουμε συχνά το Αιγαίο και το Ιόνιο μέχρι τα πιο μακρινά νησιά (Καστελλόριζο, Οθωνοί, Σαμοθράκη, Στροφάδια, κ.α.). Αλλοτε πάλι σε μικρότερες ομάδες ταξιδεύουμε σε πιο δύσκολους προορισμούς όπως Κύπρο, Μάλτα, Ιταλία, Κροατία, Μ. Ασία, οδηγούμενοι από το μικρόβιο του θαλασσινού ταξιδευτή που βρίσκεται μέσα στην προσωπικότητα του Έλληνα από τις χαραυγές της ιστορίας.

Με την αυστηρή ευχή των ιδρυτών να μείνει ο ΙΑΣΟΝΑΣ μακριά από τις μικρότητες που δυναστεύουν την καθημερινή μας ζωή, μακριά από κάθε έννοια συμφέροντος φιλοδοξίας και έπαρσης, με βοήθεια την άδολη φιλία μεταξύ των μελών μας και την μεγάλη μας αγάπη για τη θάλασσα, είμαστε περήφανοι που όλο αυτό τον καιρό, παρότι δεν ήταν πάντα εύκολο, κρατήσαμε την πορεία μας σωστά.

Αν λοιπόν είσαι και εσύ φίλος της θάλασσας, των ταξιδιών και του φουσκωτού σκάφους και νομίζεις ότι οι αρχές της λέσχης μας σου ταιριάζουν, μπορείς να μας επισκεφθείς στο εντευκτήριο μας στον Αγιο Δημήτριο, οδός Αγίου Δημητρίου 263 για να μάθεις περισσότερα για τον ΙΑΣΟΝΑ και τις δραστηριότητές μας. Εκεί συναντιόμαστε κάθε Παρασκευή βράδυ (21:00-24:00) για παρέα και συζήτηση. Στον ίδιο χώρο διοργανώνουμε συχνά και άλλες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, διαλέξεις αλλά και βραδιές κεφιού και διασκέδασης.

Το Δ.Σ. που προέκυψε στις 8/10/2013

Καραμούζας Δημήτριος          ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καραγιώργης Δημήτρης        ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δούνια Κρίστι                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαγεωργοπούλου Τόνια ΤΑΜΙΑΣ

Τούντας Γεώργιος                   ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ

Μαγιάφας Στυλιανός             ΕΦΟΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ

Καράς Παναγιώτης                 ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Eπικοινωνία

Site http://www.iason-club.gr/   email: E-mail: info@iason-club.gr  

Δ. Καραμούζας 6977441457

Γ. Τούντας 6974605550

Βρείτε τους στο Facebook fb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *